Sposób przygotowania

Filety oprószyć solą i pieprzem następnie obtaczać a mące i smażyć na patelni. Marchew zatrzeć na tartce o grubych oczkach cebulę zaś pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać olej i wrzucić marchewkę oraz cebulę dodać pozostałe składniki. Dusić do miękkości. filety rybne ułożyć na półmisku a następnie przykryć warstwą marchewki. Odstawić na kilka godzin do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    mam w najbliższych planach zrobienie takiej ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię taką rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !