Sposób przygotowania

Do 2 l wody dodaj 2 rosołki gotujemy. Marchew i selera pokroić dodać do rosołku-gotować do pól twardo wtedy dodaje pokrajany w różyczki kalafior. Nastepnie w garnuszku zrobić ciasto jak na nalesniki i dodac do tego mięso mielone , wymieszać dodac sól do smaku. Gdy już się warzywqa ugtują kładż łyżką małe kluseczki do zupy i gotuj do wypłynięcia. Przyprawić solą i pieprzem wg uznania.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Wygląda bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !