Sposób przygotowania

utrzeć masło z cukrem do bialości, dodawac po jednym żóltku stale ucierając, gdy masa stanie sie puszysta wsypac migdały.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Masa do wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    elżbieta20

    pycha juz probowalam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Lubie aromat migdałów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !