Sposób przygotowania

Dynię włożyć do garnka, wlać ocet i miód, dodać pozostałe składniki i wymieszać, doprowadzić do wrzenia, gotować na małym ogniu, przełożyć do 2 słoików, mocno zakręcić wieczko, po wystudzeniu włożyć do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    z reguły nie lubię dyni ale przepis całkiem ciekawy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !