Sposób przygotowania

Selera, marchewkę kapustę pekińską umyć, marchewkę obrać. Selera i marchewkę pokroić w zapałkę, kapustę poszatkować. Warzywa wymieszać z sosem przygotowanym z octu winnego, oliwy, sosu sojowego, soli, cukru i ostrej papryki. Wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    naciowy to mój ulubiony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię takie sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !