Sposób przygotowania

Pół szklanki rosołu wymieszać ze śmietaną i mąką, pozostały rosół zagotować , stopniowo wlewać do śmietany ciągle mieszając, przelać do rondla, doprowadzić do wrzenia,gotować dwie minuty, zupę zestawić z ogni, mieszając powoli wsypać ser, mieszać do połączenia, zupe podawać na gorąco, posypać zieloną pietruszką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smakowita z grzankami
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    z czym podajesz tą zupę ? samą czy jakieś dodatki typu grzanki itp
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetna zupa - myślę że podajesz je z grzankami, ja bym tak zrobiła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !