Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do cepelin

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczek 100 g
olej 1 łyżka
kapusta kiszona 250 ugotowana

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do cepelin

Kapustę, jeśli jest bardzo kwaśna, przepłukać wrzątkiem. Odcisnąć z nadmiaru soku, ugotować .Boczek drobno posiekać i zeszklić na oleju. Wymieszać boczek z kapustą dokładnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 04.12.2011 11:58
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak