Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy w panierce

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 5 plastrów
jajko 2 szt
sól, pieprz do smaku
sezam 3-4 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy w panierce

Plastry mięsa rozbić tłuczkiem dość cienko, popieprzyć, posolić. Jajko roztrzepać. Kotlety obtaczać w jajku,posypać sezamem i obtoczyć w bułce tartej.Smażyć na gorącym tłuszczu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna28 02.06.2012 10:18
takie są najlepsze:)
grasylwia 01.06.2011 12:34
dokładnie pyszny :)
sylwiachmiel 09.09.2010 11:19
pyszne kotleciki :)
Ewa109 01.09.2010 21:43
smaczne:)
Monika193
Monika193 08.08.2010 11:10
uwielbiam taki kotlecik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak