Sposób przygotowania

Plastry mięsa rozbić tłuczkiem dość cienko, popieprzyć, posolić. Jajko roztrzepać. Kotlety obtaczać w jajku,posypać sezamem i obtoczyć w bułce tartej.Smażyć na gorącym tłuszczu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taki kotlecik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    pyszne kotleciki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    dokładnie pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    takie są najlepsze:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !