Sposób przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki i ugotować na parze- nie za długo, by był jędrny i nie stracił koloru. Jeśli używamy mrożony groszek to pod koniec gotowania kalafiora wrzucić go do wrzątku.
W miseczce wymieszać jogurt z posiekanym czosnkiem, solą i pieprzem.
Na miseczkę przełożyć kalafior i groszek, posypać szczypiorkiem i posiekanymi orzechami, a następnie polać sosem jogurtowym. Podawać na ciepło lub na zimno.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    fantastyczny,zabieram go do siebie i czekam na kolejne hity!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !