Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Z kiszonej czerwonej kapusty

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłko 1
kukurydza 1/2 puszka
sałatka z kapusty czerwonej 30-40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Z kiszonej czerwonej kapusty

Cebulę kroimy w kostkę, jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach. Kukurydzę i kapustę odsączamy mieszamy z jabłkiem i cebulą, doprawiamy do smaku i dodajemy oleju i cukru. Odstawiamy do lodówki na ok 30 min. Przed podaniem radzę zamieszać raz jeszcze. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 29.09.2013 08:36
bardzo fajna
RenataZ-et 17.04.2013 22:32
fajny pomysł :)
szajba2 17.08.2011 15:32
smaczna
Barbara55 17.06.2011 13:59
no nie wiem
kielcok1 24.05.2011 19:33
super nazwa
rakow2
rakow2 15.02.2011 15:35
z kiszonej czerwonej
Dorota71 15.09.2010 13:32
mniam mniam
IlonaAlbertos 03.09.2010 01:12
Pyszna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak