Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z pangi 80 dag
pieczarki 80 dag
cebula 60 dag
Kucharek przyprawa do potraw
śmietana 30% 2 szt
jajko 2
olej do smażenia
sól

Przepis i sposób przygotowania na: panga z pieczarkami

filety rozmrażamy oprószamy solą i pieprzem panierujemy i smażymy cebulę kroimy w plasterki smażymy doprawiamy przyprawą uniwersalną dusimy do miękkości pieczarki kroimy w talarki i również dusimy w drugim garnku doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy z cebula w szklanym naczyniu układamy warstwę ryby przykrywamy pieczarkami z cebulką znów rybę i tak do wyczerpania składników na koniec polewamy śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak