Sposób przygotowania

Wszystkie składniki ciasta (piwo,woda,2 jajka,sól,mąka)zmiksować i usmażyć cienkie naleśniki.
Pieczarki pokroić,cebulę posiekać,razem przesmażyć z solą i pieprzem.Parówki obrać z osłonek i podgrzać w wodzie.Na naleśniki kłaść po parówce i łyżce pieczarek,zawijać jak gołąbki i obsmażyć z obu stron na oleju.Na talerzu polać keczupem.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Super! Bardzo mi się podoba pomysł! Wypróbuję go na pewno!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wyglądają apetycznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !