Sposób przygotowania

Ilość składników w zależności od ilości szaszłyków.Kiełbasę pokroić w 2 cm kawałki.Boczek w kostkę 2.5x2.5x1 cm,cebulę w podobnej wielkości kawałki.Nabijać na dwa patyki do szaszłyków,na przemian:kiełbasę,cebulę,boczek (na początku i końcu jest kiełbasa)i tak dalej.Na jeden szaszłyk wchodzi 6 kawałków kiełbasy,5 kawałków cebuli i 5 kawałków boczku.Piec szaszłyki na gorącym grillu.Szaszłyki posypać przyprawą do grilla,gdy się \"spocą\".Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Jeszcze tylko jakieś pieczone ziemniaczki by się przydały ;p
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zjadłabym bardzo chętnie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !