Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno szatkujemy, kukurydzę odsączamy z zalewy, ogórka, jabłko i marchewkę myjemy, osuszam, obieramy i ścieramy na jarzynówce. Liście szpinaku opłukać, osuszyć i poszatkować. Składniki wymieszać ze sobą i polać sosem. Sos przygotować poprzez wymieszanie ze sobą oliwy, soku z cytryny, soli i pieprzu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    sałatka chłopska ale baba też ją zje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    u nas chłopy takiej sałatki nie robią
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    warto wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię sałatki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo smaczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !