Sposób przygotowania

Mąkę, mleko, wodę , sól, jajka i łyżkę oleju dokładnie zmiksować. Z powstałego ciasto usmażyć na oleju 6-7 naleśników. Cebulkę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Na naleśniki wyłożyć troszkę smażonej cebulki i parówkę, zwinąć naleśnik w rulon. Z obu stron naleśnika włożyć po łyżce serka topionego. Naleśniki przełożyć na żaroodpornego naczynia, posypać startym żółtym serem i zapiekać ok 10 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kacpereczekw

    Mój tata robi to samo:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !