Sposób przygotowania

Żołądki myjemy oczyszczamy osuszamy i kroimy w mniejsze kawałki. Ogórki cebulę i czosnek kroimy w drobną kostkę. Na patelni rozgrzewamy olej i wkładamy cebulkę z czosnkiem i podsmażamy. Dodajemy żołądki ogórki oraz kilka łyżek wody i doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Następnie przykrywamy patelnię i na małym ogniu dusimy ok 1 godzinkę. Gdy jest zbyt delikatny smak można sobie doprawić curry. Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    powinien być bardzo smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    gulasz jak marzenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    raczej nie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    no nie wiem czy się odważę
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobry pomysł na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny jest taki gulasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robiłam taki bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !