Sposób przygotowania

Paprykę obrać i drobno posiekać Do mięsa mielonego dodać paprykę, pokrojona cebulę, namoczona w mleku kajzerkę i doprawić do smaku. Bardzo dokładnie wymieszać. Formować kulki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy przepis, tylko szkoda, że zdjęcie takie niewyraźne :/
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczne mielone

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !