Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwoną fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
pierś z kurczaka podwójna
ananas 1 puszka
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwoną fasolą

Piersi ugotować w 2 kostkach rosołowych. Pokroić pierś w słupki, dodać ananasa pokrojonego w kostkę. Odcedzić fasolę, osączyć, dodać do piersi. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 20.04.2011 00:47
Pycha.
Tetiana 31.12.2010 12:45
robię tą sałatką, tylko bez fasoli-trzeba wypróbować i tak!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak