Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczona kiełbasa z miodem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa biała 80 dkg
woda 4 łyżki
olej do smażenia 3 łyżki
cebula biała 2 szt.
miód płynny 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pieczona kiełbasa z miodem

Kiełbasę ponakłuwać w kilku miejscach. ułożyć w rondlu. Na oleju zeszklić pokrojoną cebulę i zalać nią kiełbasę. Przed podaniem polej miodem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 10.03.2013 11:01
ma pyszną skórkę
Zoso 02.07.2011 14:27
ciekawy pomysł
pioge7 03.02.2011 14:48
trzeba spróbować
Anna189 14.09.2010 12:14
nowy sposób na białą kiełbasę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak