Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieprzowa rolada

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 1 kg
masło 2 łyżki
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat 4 łyzki
Musztarda francuska Prymat 4 łyżki
sól do smaku
olej 150 ml.
Czosnek suszony Prymat 3 łyżki
boczek wędzony 250 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: pieprzowa rolada

Mięso rozbić na płat. Na mięso wyłożyć pokrojony boczek i posyp czosnkiem W środek nałóż masło. Posmaruj musztardą i posyp solą do smaku. Mięso zwiń w roladę, posyp pieprzem. Do naczynia żaroodpornego wlej olej, na nim połóż roladę i piecz do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kryska73 15.05.2011 10:49
super
Kryska73 15.05.2011 10:49
super
Łucja1 12.05.2011 16:24
bardzo smaczna
Łucja1 12.05.2011 16:24
bardzo smaczna
mamusia1 12.05.2011 16:18
ciekawa roladka
mamusia1 12.05.2011 16:18
ciekawa roladka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak