Sposób przygotowania

Obrane ziemniaki i cebulę utrzeć na tarce, 2 łyżki śmietany, mąkę oraz jajka. Masę ziemniaczaną przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Na rozgrzany ogień kłaść cienkie placki i smażyć na złoty kolor. Gotowe placki wyśmienicie smakują ze śmietaną.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    najlepsze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię na słodko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !