Sposób przygotowania

Pieczarki posiekać i przysmażyć na oleju wraz z mięsem, podlać wodą i poddusić. Farsz wymieszać z jednym jajkiem, majerankiem, solą i pieprzem. Ugotowane ziemniaki przecisnąć przez praskę, dodać mąkę, sól i jajko, zagnieść ciasto. Z ciasta formułować prostokąty, kłaść farsz, zlepić ciasto. Ugotować w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !