Sposób przygotowania

Z mąki cukru margaryny ( rozpuszczonej) miodu, proszku do pieczenia, sody jajek i smietany. Zagniatamy ciasto, dzielimy na trzy rowne czesci, i pieczemy trzy placki.
Po upieczeniu,skropic je alkoholem wymieszanym z wodą. Pol z mleka, masła, i cukru gotujemy grysik.
Doprawiamy go sokiem z cytryny.
Wziąsc jeden placek, posmarowac dzemem, wylozyc czesc masy budyniowej.
Polozyc drugi placek, posmarowac go rowniez dzemem. I wylozyc masę budyniową.
Polozyc na to trzeci placek, i posmarowac cienką warstwa masy budyniowa. Mozna posypac czymś kolorowym.

smacznego ;)

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    elżbieta20

    pycha lubie mase budyniowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    Smaczne, słodkie....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !