Sposób przygotowania

Budynie ugotować na mleku. Ostudzić. Upiec biszkopt: ubić białka z solą i cukrem, dodać żółtka,proszek do pieczenia i na końcu olej i mąkę. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem,dodać zimny budyń.Do masy dodać połowę malin. Biszkopt podzielić na trzy części i przełożyć masą. Na wierzchu posmarować resztą masy - żeby nie wpłynęła galaretka.ułożyć resztę malin i zalać tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam takie torciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    zimą maliny zastepuję brzoskwiniami z puszki!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    delicje!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    delicje!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !