Sposób przygotowania

Cykorię opłukać, osuszyć i drobno pokroić. Ugotowaną fasolę szparagową pokroić na mniejsze kawałki. Rzodkiewki umyć, osuszyć i pokroić w cieniutkie plasterki. Składniki wymieszać ze sobą polewając sosem przygotowanym z oliwy, soku z cytryny, soli i pieprzu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    cykorii jeszcze nie jadłam, mam cykora
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dla mnie bomba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie kojarzę czy próbowałem cykorię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie jestem pewna co do tej sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    warto wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    to coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !