Sposób przygotowania

• rybę kroimy w kostkę, przyprawiamy,
• na patelnie wlewamy oliwę i dodajemy masło,
• smażymy rybę, dodajemy sok z cytryny i dusimy chwilę rybę aż się rozpadnie,
• odstawiamy patelnie, dodajemy posiekany koper i startą skórkę cytrynową,
• masę rozsmarowujemy na cieście, posypujemy serem, rolujemy i zaklejamy brzegi,
• wierzch ciasta smarujemy rozkłóconym jajkiem,
• pieczemy 20 min w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni Celsjusza

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !