Sposób przygotowania

Porcje rosołową ze skrzydełkami opłukać, ugotować. WYjąć szumowiny. DOdać kostki rosołowe. Kiedy porcja będzie miękka dodać ryż. Kiedy ryż zmięknie zatrzeć smietaną i doprawić. Polecam, jest naprawdę pyszna.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    moja ulubiona zupa - pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Wygląda bardzo apetycznie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taką zupę
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna zupka
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam pomidorówke z ryzem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie taka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    też taką czasami robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !