Sposób przygotowania

Następnie dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Ciasto wyrobić dobrze łyżką.
Rozgrzać dobrze tłuszcz i na tłuszcz kłaść małą łyżeczką porcyjki surowego ciasta.
Wybierać na serwetki papierowe, po osączeniu z tłuszczu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    uwielbiam chociaz sama nie robie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    pychotka-zrobię to na tłusty czwartek kiedyś:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Widać, że są znakomite.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    robiłam i polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !