Sposób przygotowania

Pokroić szczypior i koper .Rzodkiewkę utrzeć na tarce jarzynowej w cienkie plasterki, a obrane ogórki utrzeć na tarce na ,, grubych oczkach \" .Pomidory suszone pokroic w paseczki . Buraka utrzeć na tarce ( grube oczka ). , zalać 100 mll wody i ugotować - ostudzić. Rozetrzeć czosnek z odrobiną soli . Wymieszać wszystkie składniki ( buraczek z wodą w której sie gotował ). Doprawić do smaku solą , cukrem, pieprzem , sokiem z cytryny , cukrem i barszczem czerwonym .Dodać Fetę .
Wstawić na trochę do lodówki by się schłodził .
Podawać układając na chłodniku ćwiartki jaj na twardo i mięso raków - posypać koprem. Udekorować zielonym i czerwonym cawiartem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    bardzo kolorowo!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    bardzo kolorowo!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    bardzo kolorowo!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !