Sposób przygotowania

1. Pokroić w kostkę marchewkę, pietruszkę, seler i ziemniaki.
2.Warzywa gotować w 2 litrach wody przez około 10 minut. Dodać umyty, podzielony na różyczki kalafior. Gotować dalej (tak długo, aż warzywa będą miękkie). Zagotować. Dodać puszkę fasoli i 2 kostki rosołowe. Zagotować. Wymieszać.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Z fasolą - pyszna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !