Sposób przygotowania

Filety obficie polewamy sokiem z cytryny i zostawiamy co najmniej na godzinę.
Następnie zlewamy nadmiar soku, przyprawiamy przyprawą do ryb.
Wrzystkie wrazywa trzemy na grubej buraczanej tarce.
Na patelnię wlewamy trochę oleju i łyżkę masła.
Układamy filety, kładziemy warstwę warzyw posypujemy solą ziołową i dusimy pod przykryciem ok 20-30 minut.
Na koniec posypujemy natką pietruszki.
Najlepiej podawać w ryżem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Ciekawy przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    smacznie wygłąda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    ciekawe
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Świtne! pomyłsowe i smakowicie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    świetny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo smakowita :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    zdrowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !