Sposób przygotowania

Do naczynia żaroodpornego wsypujemy suchy ryż,marchewkę ścieramy na tarce o dużych oczkach-dodać do ryżu.
Zagotować wodę i rozpuścić kostki rosołowe,wlać do ryżu a na wierzch położyć udka ,posypać wystajace części solą lub przyprawą do kurczaka i piec 1,5 godziny.
Smacznego!

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    jak ładnie wygląda
  • 5
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    I bardzo mi smakuje:)często robię takiego kurczaka bo to oszczędność czasu - wkładam do piekarnika a w tym czasie mogę pobyć z Wami na Doradcy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Smaczny,to mało powiedziane:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo pomysłowy sposób na kurczaka. Lubię dania typu "wstawiasz i się nie interesujesz nim".
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    PYSZNIE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    genialny kurczaczek;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne jedzonko dla łasuchów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !