Sposób przygotowania

Marchew,pietruszkę i cebulę przygotować na wywar, gotować do miękkości. W czasie gotowania roztrzepać żółtka z mąką, śmietaną, octem i solą. Dodać ostrożnie mieszankę do wywaru. Zagotować i dodać poszarpaną sałatę. Po zagotowaniu wyłączyć. Przygotować omlet - posiekać boczek, usmażyć i dodać jajka z mlekiem i odrobiną soli. Pokroić na kawałki i dodać do każdego talerza. Zalać gorącą zupą i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    ale fajne...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    ale fajne...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta92

    BARDZO SMACZNE :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !