Sposób przygotowania

Wlewamy wodę do garnka, dodajemy składniki marynaty, mieszamy, wkładamy szynkę, i odstawiamy na 24 godz.

Wszystkie przyprawy mieszamy.

Wyjmujemy szynke z marynaty, osuszamy, obtaczamy mięso w przyprawach i wkładamy szynkę do rękawa do pieczenia.

Piekarnik nagrzewamy do 190 stop.wkładamy szynkę i pieczemy przez godz.

Po godz.pieczenia, wyłączamy piekarnik, rozcinamy rękaw, by szynka się zrumieniła i zostawiamy ją na 20 minut w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wspaniala szyneczka na kanapki, cenie takie swojskie mieska.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Piękny wygląd i na pewno cudowny smak.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    wygląda rewelacyjnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !