Sposób przygotowania

Ciasto

z podanych składników, zagnieść ciasto.

Podzielić na 2 części.

Jedną cześć wyłożyć na spód.
Masa jabłkowa
pokrojone jabłka, przełożyć do rondla i przesmażyć z cukrem.

Przesmażone jabłka zdjąć z ognia, wsypać galaretkę cytrynową, dobrze wymieszać. Masę jabłkową wyłożyć na ciasto.

Drugą część ciasta rozwałkować i nałożyć na jabłka.

Ciasto włożyć do piekarnika na ok. 45 minut w 175 stop.
Gotowe ciasto posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pychotka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Często robię je i polecam.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    też taki pieke

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !