Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
śmietana 4 łyżki
ocet 10 % 2 łyżki
cukier 1 łyżka
sól szczypta
pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę szatkujemy. Dodajemy pozostałe składniki 10 minut przed podaniem, dokładnie mieszamy. Jeśli chcemy delikatnie zaostrzyć smak dodajemy ocet/cukier.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

katarzynka455 16.11.2011 18:55
prosto i smacznie
Grażyna13 03.12.2010 22:07
Pyszna !
ewelina/bunia 04.10.2010 21:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak