Sposób przygotowania

Umyte,osuszone ręcznikiem papierowym piersi kurczaka pokroić w dość dużą kostkę.Składniki marynaty wymieszać trzepaczką,połączyć z mięsem,wymieszać i włożyć do lodówki na całą noc.Patyki do szaszłyków moczyć kilka godzin w wodzie.Umyte,oczyszczone papryki,cebule i boczek pokroić w taką samą kostkę jak piersi.Na każdy szaszłyk brać dwa patyki i nadziewać na przemian mięso,cebulę,boczek i paprykę.Piec na grillu przez 30-35 minut smarując co jakiś czas marynatą przecedzoną przez sitko.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam bardzo
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    diabelskie czyli aż tak pikantne?
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ach jak ja lubię takie jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !