Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczypiorek siekany 2 łyżki
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą z tuńczyka

Jajka kroimy na połówki, usuwamy żółtka. Żółtka dodajemy do majonezu i wszystko dokładnie rozdrabniamy. Dodajemy tuńczyka, posiekany szczypiorek, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy. Wkładamy farsz do połówek białek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 28.09.2012 12:43
Pyszne
Iwusia 22.09.2012 20:11
muszą być pyszne
Motorek 06.03.2012 12:44
pycha
Koper 18.02.2011 12:00
jakie fajne :)
Monika193
Monika193 09.09.2010 09:16
super na imprezki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak