Sposób przygotowania

Robimy wywar z kostek rosołowych na 2 litrach wody. Odłączamy kilka kwiatów brokuł. Resztę miksujemy blenderem razem z serkiem topionym, marchewką, pietruszką, cebulą. Dodajemy do wywaru i gotujemy na małym ogniu. Pod koniec gotowania wrzucamy pozostałe kwiaty brokuła i doprawiamy do smaku. Siekamy natkę pietruszki i wrzucamy do gotującej się zupy.
Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    brokułów nie znoszę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    dobra i zdrowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo smaczna i zdrowa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    gdybym lubił brokuły ...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    na pewno niesmaczna ta zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    można zaryzykować
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !