Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wędzony tuńczyk w sałatce

3.0
(15)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajek przepiórczych 8 szt.
ogórka kiszonego 2 szt.
ogórka zielonego 2 szt.
koperku pęczek
majonezu 2 łyżki
sól, pieprz do smaku
tuńczyk 40 (wędzony)

Przepis i sposób przygotowania na: Wędzony tuńczyk w sałatce

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek i pokroić na ćwiartki. Ogórki pokroić w plastry (zielone ogórki dodatkowo obrać), a koperek posiekać. Dodać tuńczyka podzielonego na małe kawałki, majonez, sól i pieprz. Składniki połączyć. Sałatkę wstawić do lodówki na minimum godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena1110 11.04.2011 07:14
smaczne
banditka 06.09.2010 09:20
:) dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak