Sposób przygotowania

Ubić całe jaja z cukrem, dodać kakao. Mąkę wymieszać z proszkiem i sodą. Dodawać powoli do masy na przemian z olejem i wciąż ubijać. Na końcu wanilia i cynamon. Jabłka obrać i pokroić w kostkę i wymieszać z ciastem.
Piec około 45 minut.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jabłecznika nigdy nie odmawiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pewnie niebo w gębie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zapewne pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    to lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobre ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !