Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Risotto

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż do risotto 2 torebki
kiełki sojowe 1 garść
por 1/4 sztuka
żółtko jajek 3 sztuki
sól
papryka zielona 1 szklanka
papryka żółta 1 szklanka
papryka czerwona 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Risotto

Ryż gotujemy na bulionie, paprykę i por bardzo drobno siekamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, pod koniec wbijamy żółtka i w cieple mieszamy je aby się lekko \"ścieły\".

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 23.08.2011 10:39
wow uwielbiam risotto

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak