Sposób przygotowania

CIASTO:

Żółtka, margarynę, cukier utrzeć na pulchną masę, dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, a na końcu ubitą na sztywno pianę, delikatnie wymieszać.

Ciasto podzielić na 4 części.

1 część: dodać kakao
2 część: dodać budyń
3 część: dodać kisiel
4 część: dodać mak

W takiej kolejności wylać ciasta do formy, piec około godziny.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetnie wygląda! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    musi być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tetiana

    pięknie wygląda!!!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja to ciasto nazywam tulipan
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Bardzo ładnie się prezentuje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    ja tez tulipan
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    ja tez tulipan
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    ja tez tulipan
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !