Sposób przygotowania

Jajka utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dolać mleko, dodać miękkie masło i proszek do pieczenia. Składniki dokładnie wymieszać z mąką. Ciasto zagnieść i podzielić na dwie części. Każdą z części wyłożyć do wysmarowanej masłem i wysypanej mąką blaszki i piec około 30 minut w temp. 180 stopni. Ciasto wystudzić.
Kremówkę ubić z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Na jednym blacie ciasta wyłożyć jagody, posmarować masą( odłożyć 4 łyżki), przykryć drugim blatem i posmarować pozostawionym kremem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jak to mówią \"niebo w gębie\"
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    faktycznie musi być niebianski :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawe, czy jagody mogą być mrożone?
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mogą
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    kto zje ten jest w siódmym niebie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jak niebiański i do tego z jagodami to ja poproszę:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pycha ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz18

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    aż ślinka cieknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !