Sposób przygotowania

Schab pokroić na 6 plastrów. Mięso cienko rozbić i posypać sola, pieprzem i roztartym czosnkiem. Cebulkę posiekać i zrumienić na łyżce oleju, dodać posiekane pieczarki i dusić ok 10 minut. Doprawić. Na każdy płat mięsa położyć plaster szynki, na to nałożyć łyżkę farszu grzybowego. Mięso składać w kopertę. Obtoczyć w mące, jajku i w bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ładnie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Arlanna

    Wygląda apetycznie :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takie kotleciki są smakowite i soczyste
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !