Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluseczki z zieleniną do rosołu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
mąka 1 szklanka
zielenina 6 łyżek
sól 0,5 łyżeczki
woda 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kluseczki z zieleniną do rosołu

Jajka wbić do miseczki, wsypać mąkę i z dodatkiem wody dobrze wymieszać. Dodać posiekaną zieleninę i sól. Zamieszać. Łyżką nabierać ciasto, a drugą łyżeczką zsuwać na gotujący się rosół.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 01.08.2013 21:44
Wyglądają smakowicie.
Iwusia 09.02.2013 23:13
fajny pomysł na połączenie zieleninki z kluseczkami :)
malaczarna23 09.10.2012 16:35
PYSZNA ZUPKA
Dorian 12.07.2012 19:53
pomyslowe
kate.500 13.06.2012 11:27
uwielbiam zupki
Juleczka20 18.01.2012 22:06
super
Iwona51
Iwona51 10.05.2011 19:43
smaczne
Monika193
Monika193 18.10.2010 10:38
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak