Sposób przygotowania

Umytą pangę(może być inna ryba)osuszyć papierowym ręcznikiem i przekroić na dwie części.Składniki marynaty ubić trzepaczką na emulsję.Zalać rybę marynatą,delikatnie wymieszać i włożyć do lodówki na kilka godzin.Wyjąć rybę z marynaty,osuszyć ręcznikiem papierowym,panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej wymieszanej z kokosem.Smażyć rybę na gorącym oleju na rumiano.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczny przepis wart wypróbowania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina46

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !