Sposób przygotowania

kroimy chleb w kostke i wrzucamy na rozgrzany olej, smazymy az nasze grzanki lekko sie przyrumienia. Takie grzanki sa idelane do zup, mozna smazyc je na masle czosknowym, by mialy posmak czosknu i dac do salatki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Grzanki do zupki! super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    dzieki
  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    dzieki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zawsze robię takie na Wigilię do grzybowej albo rybnej zupy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !