Sposób przygotowania

Wątróbkę umyć i obrać z błon i tłuszczu.Obrane i pozbawione gniazd nasiennych jabłka pokroić na kawałki.Cebulę też pokroić na kawałki.Na każdego szaszłyka brać po dwa patyki i nabijać cebulę,watróbke,jabłko i tak dalej.Na początku i końcu każdego szaszłyka powinna być cebula.Przed położeniem na grill,szaszłyki posmarować marynatą.Piec szaszłyki krócej jeżeli mają być lekko krwiste,lub dłużej jeżeli mają być dopieczone.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają cudnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    z wątróbki szaszłyków jeszcze nie jadłam-ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !