Sposób przygotowania

Pierś oczyścić przeciąć na płasko i rozłożyć na większy płat, części które nam odpadną podczas oczyszczania pokroić do farszu. Filety posypać przyprawą i odstawić na ok 1 godzinę..
Przygotować farsz. pokrojone skrawki mięsa, drobno posiekaną cebulę, paprykę, i pieczarki przysmażyć i odparować na patelni doprawić solą i pieprzem do smaku.. wystudzić. Do wystudzonego farszu dodać jajko i wymieszać. Filety z piersi usmażyć na rumiano, ułożyć na blaszce do pieczenia i nałożyć farsz na podsmażone filety.. Zapiec z piekarniku ok 15 min, nagrzanym ok 180 st ..Podawać z pomidorami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    fajne :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    wspaniałe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Malowniczo, az slinka cieknie.
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    Muszę spróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    zjadłoby się,mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smacznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Super pomysł.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mlodaewa

    swietny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !